Video : Tipsbladet
Superliga

Færdig i Superligaen: Havde fortjent flere chancer

AGF har ikke valgt at udnytte klubbens købsoption på Julius Beck, og derfor skal danskeren tilbage til Spezia i første omgang. Beck fortæller i et interview med Tipsbladet, at han havde en god tid i AGF, men han er skuffet over de få chancer, som han fik.

Syv Superliga-kampe og 138 minutter.

19-årige Julius Beck fik ikke meget spilletid under lejeopholdet i AGF, og den unge dansker skal ikke længere være en del af Aarhus-klubben.

Tipsbladet har talt med det danske talent om tiden i AGF og fremtidsplanerne. Han mener, at han havde fortjent flere chancer i Superliga-klubben.

- Jeg synes, at det var et super godt ophold, men jeg ville gerne have spillet mere. Jeg havde det dog super godt i AGF. Der var en masse gode holdkammerater og i staben, som hjalp med til at udvikle mig. Jeg har udviklet mig, siger Julius Beck til Tipsbladet.

Hvordan har du det med, at du ikke fik så meget spilletid?

- Jeg er 100 procent skuffet over, at jeg ikke spillede mere i AGF. Jeg følte, at jeg pressede på og arbejdede hårdt for det, men det var også en god og stærk trup.

- Mine holdkammerater var dygtige, men jeg synes personligt, at jeg godt kunne have fået mere spilletid. Man synes altid som spiller, at der kunne være mere. Sådan skulle det ikke være.

Hvordan har du det med, at AGF ikke valgte at udnytte købsoptionen?

- Det er jo ikke op til mig. Der er også noget økonomisk i det. Jeg ved ikke, hvordan jeg har det. Jeg er ikke skuffet eller sur på nogen måde. Nu skal jeg noget nyt, og så må vi se, hvad det bliver. Om det bliver Spezia eller noget andet, jeg er klar på en ny udfordring.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: AGF

Klar til at kæmpe i Spezia
I Spezia har danskeren blot fået to førsteholdskampe, men talentet er klar på at kæmpe for spilletid i den italienske klub.

- Jeg er 100 procent klar på at tage kampen op i Spezia, og jeg tager den alt, hvad den kan trække. Jeg skal have nogle snakke med klubben og forventningsafstemme. Jeg har stadig to år tilbage af min kontrakt i Spezia, men jeg er klar til at give den fuld gas, og så må vi se, hvad der sker, siger danskeren og tilføjer.

- Det har været vildt fedt, og jeg udviklede mig utrolig meget i den periode, hvor jeg var inde omkring Serie A-holdet. Det har også været meget med det mentale, hvor jeg føler mig stærk nu.

Danskeren vil dog ikke lukke nogle døre, hvis Spezia ikke vil satse på ham. Et nyt ophold i Danmark er en mulighed.

- Jeg er åben for det meste. Det handler om at få spilletid, siger Julius Beck til Tipsbladet.

Beck har tidligere været en del af Sønderjyske.

Spezia endte som nummer 15 i Serie B i den forgangne sæson.

Beck kom til Spezia i august 2021.