Superliga Ole Hoffskov

Færdig i FCK: Her er Nicolai Jørgensens reaktion

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Jørgensen er vemodig over, at han må tage afsked med FC København.

Af Ole Hoffskov

Nicolai Jørgensen vendte i januar hjem til FC København på en kort aftale i håbet om at spille sig til en længere kontrakt.

Missionen mislykkedes.

FC København meddeler onsdag, at Nicolai Jørgensen ikke bliver tilbudt en ny kontrakt, og dermed er han færdig i den danske mesterklub, hvor det blev til en enkelt scoring i foråret.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg havde en forhåbning om at blive her længere. Jeg holder meget af klubben, og det vil altid være min klub i Danmark, hvorfor jeg også gik langt for at komme hertil i vinters. At være med til at kæmpe for endnu et mesterskab og se hvordan fankulturen kun er blevet endnu vildere siden sidst, har været en stor oplevelse, og jeg fortryder ikke, jeg tog hjem på nogen måde, siger Nicolai Jørgensen til fck.dk.

Hvad fremtiden bringer for den tidligere danske landsholdsspiller er endnu uvist, men telefonen er allerede begyndt at ringe.

- Jeg har nogle interessante muligheder, jeg skal tage stilling til sammen med min familie nu. Jeg ønsker alle i FCK det bedste i fremtiden og ser frem til at følge holdet i fremtiden, siger Nicolai Jørgensen.

Angriberen fylder 32 år i starten af januar. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.