Video : Tipsbladet
Superliga

Færdig i FCM: Vender hjem til Island

Det islandske talent er færdig i FC Midtjylland og vender efter alt at dømme hjem til Island.

Efter tre år i FC Midtjylland er den 19-årige islænding Danijel Dejan Djuric meget tæt på at vende hjem til vulkanøen for at tørne ud for Vikingur på en fri transfer.

Det meddeler den normalt velinformerede fodboldpodcasten Dr. Football, der dækker islandsk fodbold.

Djuric kom til FC Midtjylland i sommeren 2019 fra Breidablik, men han har ikke været inde omkring “Ulvenes” førstehold, og i stedet har han offensivspilleren primært optrådt for U19-holdet. Her er det til gengæld blevet til 18 mål på 56 kampe ifølge Transfermarkt. 

Tidligere på sommeren udløb Djurics aftale med FC Midtjylland, og derfor bliver hans skifte til Vikingur på en fri transfer, såfremt det falder helt på plads vel at mærke.

Med det forestående skifte har offensivspilleren desuden udsigt til at få opfyldt sit ønske om at spille førsteholdsfodbold - noget, han erklærede en trang til allerede i efteråret.

- Det kribler i mig efter at spille førsteholdsfodbold, og det vil jeg gerne hurtigst muligt, lød det dengang fra Djuric over for fotbolti.net.

Vikingur er aktuelt nummer to i den bedste islandske række og har den danske angriber Nikolaj Hansen i truppen. Danijel Dejan Djuric kan være udset som afløser for det tidligere FC København-talent Kristall Máni Ingason, der er på vej til Rosenborg BK.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.