Video : Tipsbladet
Superliga

Færdig i OB: Jeg er i dialog med ny klub

Den tidligere profil fik ikke forlænget sin aftale med OB, så nu er han på jagt efter et nyt sted at spille fodbold.

Ryan Johnson Laursen står efter en skadesplaget sæson i OB uden kontrakt, da klubben tidligere på foråret fortalte, at aftalen ikke blev forlænget.

Derfor skal højre backen på klubjagt denne sommer. For at holde formen ved lige har han i sidste uge trænet med i sin tidligere klub Lyngby BK. Men en retur til barndomsklubben er ikke oppe over lige nu.

- Jeg er ikke i dialog med Lyngby, som det er lige nu, men jeg udelukker intet. Jeg udelukker heller ikke noget i forhold til andre danske klubber, siger Ryan Johnson Laursen til Tipsbladet.

- Jeg har fået nogle henvendesler og er i dialog med en enkelt klub, men jeg har ikke lagt mig fast på noget endnu. Så jeg er stadig åben.

30-årige Ryan Johnson Laursen forsikrer også, at han fysisk er på toppen efter en sæson, hvor han har døjet med skadesproblemer. De sidste måneder af opholdet i OB trænede han fuldt med, og det samme gjorde han i Lyngby BK.

- Jeg føler mig godt tilpas. Jeg har været klar længe, men det var alligevel fedt med en fuld træningsuge og 45 minutter i deres første træningskamp.

- Jeg håber, at der kommer en løsning i løbet af de kommende uger, siger højre backen til Tipsbladet.

Ryan Johnson Laursen har været en del af OB i mere end fem år. Det er blevet til 111 kampe for klubben, som han kom til fra Esbjerg fB.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.