• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Færdig for sæsonen: Spillede på smertestillende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben må undvære deres anfører resten af sæsonen.

Af Victor Risager

Randers FC må undvære deres kaptajn, Erik Marxen, i de sidste to kampe i denne Superliga-spiller. Det skriver Randers Amtsavis.

Erik Marxen har været velspillende for kronjyderne, hvor han har spillet 15 kampe i Superligaen og Sydbank Pokalen, og han spillede da også fuld tid i pokaltriumfen mod SønderjyskE i sidste uge. Samtidig har forsvarsgeneralen imidlertid døjet med en skade, da hans hoftebøjer og lyske har været overbelastet.

Det har også betydet, at han har måttet tage smertestillende for at spille.

- Jeg har spillet nogle kampe på smertestillende og har også haft ondt efterfølgende. Det har ikke været ideelt, for det har betydet, at jeg ikke har været i stand til at træne som ønsket. Det er ikke holdbart i længden, og heldigvis er der tid til at få det under kontrol nu, siger Erik Marxen til Randers Amtsavis.

Randers FC klarede sig også uden Erik Marxen i weekenden, hvor de spillede uafgjort mod Superliga-topholdet FC Midtjylland. Kronjyderne skal nu klare sig uden anføreren imod FC Nordsjælland og FC København i den kommende uge.

Foruden forsvarsspilleren var Randers FC også uden kantspiller Tosin Kehinde og forsvarsspiller Simon Piesinger mod FC Midtjylland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020