Falk før Sparta Prag: Uafgjort kan være okay
Foto: Getty Images
Champions League

Falk før Sparta Prag: Uafgjort kan være okay

Rasmus Falk er klar til at blåstemple et uafgjort resultat mod Sparta Prag tirsdag aften i Parken.

I morgen spiller FC København deres første af to møder mod Sparta Prag i bestræbelserne på at nå hele vejen i Champions League-gruppespillet. 

Jakob Neestrups mandskab kommer ind til opgøret med en stor portion selvtillid efter fem sejre ud af fem mulige i sæsonen.

Og selvom københavnerne har været sejrsvante hidtil i sæsonen, så kan et enkelt point vise sig at være et fint resultat i morgendagens kamp mod Sparta Prag ifølge Rasmus Falk. 

- En sejr ville være et rigtig godt resultat, men uafgjort kan også være okay. Udebanemålene er taget ud af ligningen i de europæiske kampe, så en sejr ville være godt, men uafgjort kan også risikere at være okay. 

Hvis FCK skal lykkes med at få et godt resultat, så kræver det formentligt også, at Rasmus Falk rammer et højt niveau. Og den kreative midtbanespiller kommer da også ind til opgøret med en stor tro på egne evner efter en god sæsonstart. 

- Jeg spiller på et højt niveau. Der er mange, der spiller på et højt niveau, og når kollektivet fungerer, så kan man typisk også "shine" mere individuelt. 

- Jeg er et rigtig godt sted, og jeg synes det har været en super start på sæsonen for holdet, og jeg synes det har været en super start på sæsonen for mig. 

Hvis FCK går videre mod Sparta Prag over to kampe, så venter der enten polsk eller cypriotisk modstand i form af henholdsvis Rakow eller Aris Limassol.