• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Falk: Vi skal kunne klare flere turneringer

Foto: Getty Images

Rasmus Falk mener, at FCK's trup er så bred, at de skal kunne klare sig i flere turneringer.

Af Jacob Quvang

FC København fik en lunken start på den nye Superliga-sæson, da københavnerne søndag spillede 2-2 med AaB hjemme i Parken. 

FCK fortsatte dermed i samme spor som i sidste sæson, hvor københavnerne indkasserede for mange mål og ikke formåede at lukke kampene. 

Hovedstadsklubben kan dog ikke dvæle ved resultatet i for lang tid, for allerede på torsdag indleder de deres europæiske sæson, når de hjemme tager imod FC Torpedo Belaz Zhodino, der i sidste sæson blev nummer tre i den hviderussiske liga, i anden kvalifikationsrunde i Conference League. 

Skulle FCK lykkes med at kvalificere sig til et europæisk gruppespil, vil mængden af kampe stige betragteligt modsat sidste sæson, men det er ifølge FCK-profilen Rasmus Falk ikke noget problem. 

- Vi ser os selv som en klub med internationale ambitioner, og vi elsker alle de europæiske aftener i Parken.

- Vi skal spille europæisk hver sæson, og vi ved, hvad det betyder for alle i og omkring klubben, at vi kommer med i et gruppespil. Derfor er al fokus på at komme videre, og det starter med en god præstation torsdag.

- Jeg er bestemt fortrøstningsfuld, og vi har en bred trup, så vi skal allerede nu kunne klare os i flere turneringer, siger Falk til klubbens hjemmeside. 

Den hviderussiske modstander er ikke ligefrem et hold, som vækker genklang hos danske fodboldkendere. Falk indrømmer da også, at han og resten af FCK-holdet er nødt til at se en masse video for at forberede sig til kampen, og at favoritværdigheden er hos københavnerne. 

- Der er ingen tvivl om, at vi er favoritter og vi vil meget gerne give os selv et solidt udgangspunkt med fra Parken. Det gør vi gennem en koncentreret og professionel indsats fra start til slut, fortæller Falk.

Rasmus Falk lagde op til begge FCK-mål i søndagens kamp mod AaB, og du kan se begge hans oplæg i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020