Video : Tipsbladet
Superliga

FC København har solgt Oscar Højlund

Oscar Højlund skifter fra FC København til Eintracht Frankfurt.

Oscar Højlund er færdig i FC København.

Præcis som Tipsbladet kunne afsløre i mandags, skifter den 19-årige midtbanespiller til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, hvor han har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2029.

FC København har forsøgt at forlænge kontrakten med Oscar Højlund, men det har ikke været muligt, og derfor tager klubben nu afsked med ham.

- Oscar har været hos os, siden han var teenager, og vi kender både ham og hans familie godt. Derfor er det også specielt at sige farvel til ham. Oscar er en dygtig spiller, og vi havde gerne set, at han var fortsat her, hvor vi kan tilbyde udvikling på et højt internationalt niveau. Men sådan skulle det ikke være, og vi har naturligvis respekt for ønsket om at rejse ud, siger sportsdirektør Sune Smith-Nielsen.

Jacob Neestrup er ked af at tage afsked med Oscar Højlund, men accepterer midtbanespillerens beslutning.

- Oscar er en god fyr og en dejligt opportunistisk spiller med et stort drive på og udenfor banen. Han har altid været en fornøjelse at have med på holdet, og jeg ærgrer mig over, at vi ikke kunne beholde ham lidt længere, men jeg har respekt for Oscars beslutning, og vi glæder os til at følge hans næste skridt i Bundesligaen, siger FCK's cheftræner.

Oscar Højlund nåede 23 førsteholdskampe for FC København.