Video : Tipsbladet
Superliga

FC København jagter IKKE Brøndby-stjerne

FC København lurer på Brøndby-målmand Patrick Pentz, der er ejet af Bayer Leverkusen.

Opdateret 12.30: Ifølge Tipsbladets oplysninger har historien ikke noget på sig, og FC København jagter altså ikke Patrick Pentz denne sommer.

Er der en transferbombe på vej i Superligaen?

Ifølge B.T. jagter FC København målmanden Patrick Pentz, der i denne sæson har været udlejet til arvefjenderne Brøndby IF fra Bayer Leverkusen. Om halvanden måned udløber lejeaftalen, og det betyder, at den østrigske målmand skal finde ud af, hvad han gerne vil.

En mulighed er angiveligt FC København, der er på udkig efter en afløser for Kamil Grabara, som skifter til Wolfsburg.

B.T. skriver, at Bayer Leverkusen forlanger i omegnen af 20 millioner kroner for Patrick Pentz, der i den tyske mesterklub står i skyggen af den tidligere Brøndby-målmand Lukas Hradecky. 20 millioner kroner er en pris, FC København har råd til at betale - om de er villige til det er en anden snak. Pentz har kontrakt med Leverkusen frem til sommeren 2025.

Hvis Patrick Pentz ender i FC København, vil der være tale om én af de mest opsigtsvækkende transfers i Superligaens historie - meget lig Kamil Wilczeks skifte til FCK i sommeren 2020. 

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen siger til B.T., at han intet kender til, at FCK skal være interesseret i Brøndby-målmanden. Patrick Pentz har ved flere lejligheder udtalt, at han tager stilling til fremtiden, når sæsonen er forbi. 

I marts fastslog han over for Tipsbladet, at han er åben for at blive i Brøndby. 

- Ja, selvfølgelig! Det er en smuk klub, så du vil aldrig kunne sige: ”Nej, jeg vil ikke blive”, når du ser, hvor stor klubben er, også udenfor Danmark. Alle kender Brøndby. Det er en drøm for klubben at komme tilbage på den europæiske scene, så det er et mål for os, lød det fra Patrick Pentz.

Brøndby og Patrick Pentz møder FC Nordsjælland onsdag aften.