• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC København ophæver kontrakt med højreback

FC København ophæver kontrakt med højreback
Foto: Daniel Hjorth/Polfoto

FC København lejede før sæsonen højrebacken Mads Aaquist ud til AC Horsens i et år, men efter halvdelen af tiden ophæves lejemålet. FCK ophæver også kontrakten med Aaquist.

Af Ole Hoffskov

I et forsøg på at sikre Mads Aaquist mere regelmæssig spilletid, blev forsvarsspilleren før sæsonen udlejet fra FC København til AC Horsens, men opholdet i Østjylland har ikke været nogen succes for Aaquist, og derfor har Den Gule Fare ophævet lejeaftalen.

- Aaquist har gjort det ganske fint i efteråret, men målet for både klubberne og spilleren var, at Aaquist skulle ud og have noget mere spilletid. Det har Mads desværre ikke kunnet tilkæmpe sig i AC Horsens, men Mads har leveret et fint indtryk på banen, og er gledet rigtig godt ind i truppen udenfor banen, hvor Mads har repræsenteret de værdier, vi gerne vil have i vores trup. Så vi ønsker Mads Aaquist alt mulig held og lykke fremover, siger AC Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Mads Aaquist opnåede syv kampe for AC Horsens, mens han har spillet en enkelt Superliga-kamp for FC København, og flere bliver det heller ikke til for Aaquist. FC København meddeler, at man har ophævet kontrakten med Mads Aaquist, der nu er fri til at finde en ny arbejdsgiver.

Superliga

Mere Superliga

Fokus