• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

FC København-profil lagt for had

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København-målmanden Kamil Grabara bliver mødt af massiv kritik ovenpå sin stikpille til kollegaen Mathew Ryan.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Australien måtte lørdag pakke kufferterne, da Argentina ekspederede dem ud af VM-slutrunden med et nederlag på 1-2.

FCK-keeperen Mathew Ryan stod opgøret for Australien, men han fik en uheldig hovedrolle ved scoringen til 2-0. Efter slutfløjt fik det Kamil Grabara til tasterne på Twitter.

- Det må have været politisk. Uden tvivl, skrev den polske keeper, som et direkte modsvar til Ryan, der for få dage siden i et interview spekulerede i, at Kamil Grabara kun er førstemålmand i FCK af politiske årsager.

Opslaget fra 23-årige Kamil Grabra har vakt opsigt, hvor det i skrivende stund er blevet delt flere end 500 gange, liket over 3000 gange og kommenteret mere end 1600 gange. Derudover har blandt andre flere engelske aviser også bragt historien.

De mange tilkendegivelser på Kamil Grabaras opslag er ikke ligefrem rar læsning for polakken, der bliver lagt for had af både egne tilhængere og omverdenen.

- Du er og bliver den største klaphat vi nogensinde har haft i vores klub! Øv, hvor jeg væmmes!!! Få ham ud FC København. Tak, skriver en Twitter-bruger, og den holdning bakkes op af flere andre.

- Du er så uprofessionel. FC København bør smide dig ud. Problemet er bare, at ingen gider at have dig.

- FC København kan Kamil ikke fyres?! Jeg vil mange gange hellere have Mathew Ryan som keeper. Mage til usympatisk tumpe skal man lede længe efter, lyder den skarpe retorik.

Mens Australien er ude af VM, så kæmper Polen fortsat for deres eksistens, når de søndag møder Frankrig i 1/8-delsfinalen. Kamil Grabara vil se kampen fra bænken, da han er tredjemålmand i den polske VM-trup.

De to FC København-målmænd er næppe på julekort, inden de møder ind til forårsforberedelserne i FCK. Inden VM gik igang havde Kamil Grabara generobret pladsen i FCK-buret foran Mathew Ryan. Planen er dog, at Ryan skal finde sig en ny klub til januar.