Video : Tipsbladet
Superliga

FC København-spiller: Det er en drøm

For Hákon Arnar Haraldsson er det en drøm at spille sammen med sin gode ven og landsmand i en stor klub som FC København.

FC København sluttede sæsonen af med tre sejre i træk og sikrede derved mesterskabet, og det var med 19-årige Hákon Arnar Haraldsson i en hovedrolle.

Den unge islandske offensivspiller startede inde i sæsonens sidste tre kampe og blev matchvinder de sidste to, heriblandt i sejren over AaB, der endegyldigt sikrede københavnsk guld.

Og Hákon Arnar Haraldssons succesfulde sæsonafslutning er ikke blevet overset i hjemlandet Island, hvor han er blevet udtaget til landsholdet, og hvor fodboldmediet fotbolti.net i den forbindelse har talt med FC København-spilleren om sæsonen. 

- Det var vanvittigt at afslutte sæsonen sådan her. Jeg blev skadet i begyndelsen af januar, og det var en svær tid, men så fik jeg mange minutter i min første sæson, og det endte vidunderligt, siger Haraldsson ifølge fotbolti.net.

Han er desuden ikke den eneste islænding, der spillede en nøglerolle i triumfen. Isak Bergmann Johannesson, der er vokset op i samme by i Island, startede inde i sæsonens sidste kampe med tre mål til følge.

- Det er vildt at spille med Isak, det er en drøm. Når man er lille, vil man selvfølgelig gerne spille med sine bedste venner, især i en så stor klub som FCK, siger Hákon Arnar Haraldsson.

FC København skal i den kommende sæson forsøge at genvinde guldet, og “Løverne” tager hul på sæsonen hjemme mod AC Horsens. Du kan se hele kampprogrammet her.