Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-stjerne ude af landskampe - her er status

FC Københavns skotske midtstopper kommer ikke i aktion for sit land i denne landskampsperiode.

FC Københavns forsvarsspiller Scott McKenna kommer ikke i aktion i den indeværende landskampsperiode, hvor Skotland skal møde Holland og Nordirland i et par venskabskampe.

Det bekræfter Skotland i et opslag på X (tidligere Twitter).

FC København har siden meddelt, at det skyldes en mindre skade, men at han forventes klar til kampen mod Brøndby den 1. april.

- Det sker efter samråd mellem FCK, det skotske forbund og McKenna selv, da ingen af partnerne ønsker at løbe en risiko. McKenna forventes kampklar til den første kamp i Mesterskabsspillet mod Brøndby d. 1. april, skriver de. 

Den 27-årige skotte har været en vigtig mand for FC København, siden han kom til den danske hovedstad på en lejeaftale fra Nottingham Forest i januar. For nylig fik han også ros af Jacob Neestrup.

- Hans start har været god, og det har den både været i en firebackkæde mod FC Nordsjælland og i en trebackkæde mod Silkeborg. Alle har muligheden for at spille sig på i FCK, og alle har muligheden for at spille sig af. Det synes jeg et eller andet sted er fair. Men jeg synes, at han har gjort det godt, sagde Neestrup til Tipsbladet og den øvrige presse i slutningen af februar. 

Tipsbladet arbejder på at få en kommentar fra FC København og det skotske fodboldforbund.