FC København vinder 3-1 i første testkamp

FC København besejrede Hvidovre IF i årets første unge. Unge islændinge var i hopla.

FC København skød 2022 i gang med en sejr.

Onsdag spillede løverne årets første testkamp, da Hvidovre IF, der har haft en rigtig flot sæson i NordicBet Ligaen, gæstede Frederiksberg, og det endte med en sejr på 3-1 til FC København.

Jess Thorups mandskab tog føringen efter 25 minutter, da islændingen Orri Oskarsson gjorde det til 1-0, og den stilling holdt til pausen.

Fra anden halvlegs start skiftede FC København ud på otte positioner, og ind kom blandt andre Kamil Wilczek, der kan være på vej væk fra klubben. Polakken kunne se Magnus Fredslund udligne til 1-1 efter en time.

Det var dog FCK, der trak det længste strå. Ti minutter senere gjorde Hákon Haraldsson det til 2-1, og kort efter øgede Pep Biel til slutresultatet 3-1 med en scoring direkte på hjørnespark.

FC København spiller igen på mandag mod FC Helsingør.