Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland er nu snublende tæt på U19-guldet

FC Midtjylland er blot én kamp fra at kunne kalde sig danske mestre i U19-ligaen.

FC Midtjylland kan godt begynde, at stille champagneflaskerne på køl. 

Det er nemlig ikke kun i Superligaen, at FC Midtjylland kæmper om guldet mod Brøndby og FC København. Det samme er også tilfældet i U19-ligaen, hvor "Ulvene fra Heden" lørdag eftermiddag hentede en sejr på 3-2 mod netop Brøndby. 

Med sejren mod Brøndby er FC Midtjyllands unge talenter nu snublende tæt på at kunne kalde sig for danske mestre i U19-ligaen. Det kræver dog som minimum et point i sæsonens sidste kamp ude mod Esbjerg fB, der i skrivende stund ligger sidst i rækken. 

Som det ser ud lige nu ligger FC Midtjylland på førstepladsen med seks point ned til FC København og ni point ned til Brøndby, men midtjyderne har dog spillet en kamp mere end både FCK og Brøndby, der begge mangler to kampe af sæsonen. 

Valdemar Byskov, Mikel Gogorza og Stanley Iheanacho var alle at finde fra start mod Brøndby, og har alle dét til fælles at have fået førsteholdsdebut for FC Midtjylland. Sidstnævnte noterede sig ovenikøbet for hele fire mål, da han debuterede for førsteholdet i en pokalkamp mod Aabenraa BK, der blev vundet med hele 13-0.

Stanley Iheanacho kom da også på tavlen mod Brøndby, da det blev til en enkelt scoring, mens Mikel Gogorza blev dobbelt målscorer for FC Midtjylland i søndagens opgør.