Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland forlænger med angriber

FC Midtjylland har givet Aral Simsir en femårig kontraktforlængelse efter et imponerede forår.

Aral Simsir er i mange år blevet betragtet som et stort talent i FC Midtjylland, og i dette forår viste han endelig prøver på sin formåen.

Med ansættelsen af Thomas Thomasberg blev Aral Simsir givet større tillid, og det takkede han for ved flere gange at lave kampafgørende aktioner. Det var også ham, der sendte FCM i ekstase, da han bragede kuglen i nettet mod Viborg og sikrede midtjyderne europæisk deltagelse efter sommerferien.

Nu bliver Aral Simsir så belønnet af FC Midtjylland.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at man har tegnet en ny femårig kontrakt med angriberen, så parterne nu har papirer på hinanden frem til 2028.

- Vi har at gøre med en ung spiller, som står på rampen til for alvor at bryde igennem. Målet i Viborg og de mange kampafgørende aktioner i løbet af foråret viser, at han har noget ekstra. Det skal nu for alvor foldes ud, og det er op til både os og Aral at få hans fulde potentiale forløst, siger Svend Graversen og fortsætter:

- Aral besidder så meget kvalitet, og vi er glade for, at han viser os tillid, samtidig med at vi belønner ham for den flotte udvikling, han har gennemgået. Nu fortsætter det hårde arbejde, og så glæder vi os til at følge Aral i årene fremover.

Aral Simsirs forår bød på 16 kampe, tre mål og fem assister, og nu glæder han sig over at kunne fortsætte sin udvikling i FC Midtjylland.

- Jeg håber på at spille en stor rolle i den kommende sæson. Vores mål er at vinde mesterskabet, og der har jeg en ambition om at være en nøglespiller. Samtidig betyder mål og assists meget for mig, men det vigtigste er at vinde alt det, vi kan som hold, siger Aral Simsir og tilføjer.

- Når man ankommer, kan man virkelig se, hvor professionelt det er blevet. Det er et helt sindssygt sted, og jeg har ikke set noget lignende i mit liv. Det giver endnu mere blod på tanden, fordi man kan se, hvor meget vi har udviklet os gennem årene. Vi har de bedste forudsætninger for at forbedre os og skabe en god sæson.

Aral Simsir, 21 år, kom til FC Midtjylland som 15-årig og har både været udlejet til Jerv og Lillestrøm i Norge sidste år.