• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

FC Midtjylland forlænger med midtbaneprofil

Foto: Getty Images

FC Midtjylland har forlænget med Armin Gigovic.

Af Lars Gram-Hanssen

Også i 2023/24-sæsonen kommer Armin Gigovic til at tørne ud for FC Midtjylland. 

På klubbens hjemmeside har FC Midtjylland nemlig meddelt, at man er nået til enighed med Gigovic om at forlænge samarbejdet. 

Den svenske midtbanespiller er ejet af den russiske klub Rostov, men på grund af krigen i Ukraine meddelte FIFA forleden, at spillere på kontrakt i russiske klubber fortsat har mulighed for at suspendere deres kontrakt i 2023/24-sæsonen. 

- Vi har været ekstremt glade for ‘Gigo’. Efter et halvt år i Superligaen kunne vi tydeligt se hans potentiale. Nu har vi lært ham endnu bedre at kende og set, hvilken indflydelse han har på vores spil. Samtidig passer han som person godt ind i det værdisæt, vi har i klubben, siger FC Midtjjylland-sportschef Svend Graversen.

- Han er en ung spiller, som fortsat kan udvikle sig. Vi er stolte og ydmyge over, at han har valgt os, og så må vi se, hvordan situationen udvikler sig. Vores håb er, at det bliver et længerevarende ophold for ham i FCM.

- Nu har vi nogle forventninger til, at han lægger endnu mere på sit spil – særligt i feltet. Han har kompetencerne til at kunne bidrage med endnu flere assists og mål. Hvis vi kan bygge det på hans spil, har vi at gøre med en potentiel svensk landsholdsspiller.

Også Armin Gigovic glæder sig over den nye aftale med FC Midtjylland. 

- Det er en virkelig god klub, som passer godt til mig. Vi har nogle store ambitioner og mål, og det er helt klart noget, der har tiltrukket mig. Jeg ser frem til at fortsætte min rejse og putte endnu mere energi samt kvalitet ind i holdet, siger Armin Gigovic.

- Jeg fik en fin start med en god pre-season og nogle store kampe i Europa League. Derefter faldt vi i niveau, men her til slut har vi fået skabt den stabilitet, som alle i og omkring klubben ønsker. Vi skal fortsætte på den her måde.

- På kort sigt handler alt om, at vi skal med i Europa til næste sæson. Vi tager udfordringen på fredag meget seriøst. Efter sommerferien skal vi blive endnu bedre og være med i toppen af tabellen.

Armin Gigovic spillede lørdag sin kamp nummer 17 for FC Midtjylland, da Thomas Thomasbergs mandskab slog OB med 4-2.