Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

FC Midtjylland henter dødboldstræner i egne rækker

Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland har længe været gode på dødboldssituationer, og nu får de en ny mand i staben til at gøre dem endnu bedre.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Der er tale om den 29-årige dansker Martin Mark, som FC Midtjylland har tilknyttet som ny dødboldstræner, skriver klubben på sin hjemmeside.

Han har de seneste fire og et halvt år været træner på akademiet, men nu er han altså tilknyttet førsteholdet, hvilket glæder klubbens sportschef Svend Graversen:

- Vi var en af de første klubber i Danmark, der så, at dødbolde var et undervurderet aspekt, som man kunne vinde point på. Siden har det været et stort fokus i FC Midtjylland, og det er vigtigt for os at investere i specialister. Derfor er vi rigtigt glade for at få Martin Mark ind som dødboldstræner.

Martin Mark har været i FC Midtjylland siden 2017, hvor han har været træner for klubbens U15-mandskab. Selv glæder han sig til den nye rolle i klubben:

- Jeg er helt vildt glad for den her mulighed, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med så dygtige spillere og så dygtig en trænerstab.

Han går i fodsporene på de tidligere dødboldstrænere Mads Buttgereit, som nu arbejder ved det tyske landshold, og senest Austin MacPhee, der er i Aston Villa.