Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland jagter en række nye spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland er slet ikke færdige med at handle - der skal ske flere ting på heden inden mandagnes deadline.

Af Ole Hoffskov

Det er næsten aldrig kedeligt i FC Midtjylland i de sidste dage af et transfervindue, og der ser også ud til at være en heftig afslutning i vente i denne omgang på den jyske hede.

Det er om sommeren, at de fleste handler sker, og denne måned er da også forløbet nogenlunde roligt i FC Midtjylland indtil videre, men der skal nok ske ting og sager i løbet af de sidste par dage.

Det fastslår sportschef Svend Graversen.

- Vi kigger efter én, der kan gå ind i den defensive del af positionerne. Om det så er en højre wingback eller en central stopper er alt efter, hvor vi kan se, at vi kan få den største kvalitet. Vi har brug for at få én ind, hvis vi skal være fuldt ud dækket, siger Graversen til podcasten Sort Snak.

Også længere fremme på banen jagter de danske vicemestre forstærkning. Nærmere bestemt på den centrale midtbane.

- Det er én af de positioner, hvor vi gerne vil forstærke os. Jens (Cajuste, red.) er taget af sted, så vi kan godt se, at det er der, vi måske kan bringe én ind. Det er ikke lykkedes os at finde den rigtige, og det bliver vi ved med at arbejde på, lyder det fra Graversen. 

FC Midtjyllands sportschef fastslår desuden, at ulvene også skal have en ny målmand, som kan puste Elias Rafn Olafsson i nakken. Det bliver dog ikke Leverkusen-keeperen Lennart Grill, der har været sat i forbindelse med Superligaens tophold. 

Vagner Love og Ousmane Diomande er foreløbig de eneste to spillere, der er kommet til FC Midtjylland i dette transfervindue, men det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før offensivspilleren Edward Chilufya bliver præsenteret.