Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland mister talenttrio

FC Midtjylland har sagt farvel til tre af klubbens talenter fra akademiet.

Pyry Hannola, Mikkel Kristensen og Jens Emil Fjendsbo skifter alle væk fra FC Midtjylland frem mod den kommende sæson.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Alle tre spillere har været på FC Midtjyllands ungdomshold, men nu søger de nye græsgange.

Hannola skifter til HJK Helsinki i sit hjemland Finland efter at have vundet det danske mesterskab med midtjydernes U19-hold samt spillet UEFA Youth League.

- Han har været med til at skabe konkurrence på sin position, og han har været med til at vinde både et U19-mesterskab og spille med i UEFA Youth League. Vi vil gerne takke ham for indsatsen, og heldigvis sender vi ham også afsted til en af bedste klubber i hans hjemland, siger Flemmin Broe, der er akademichef i FC Midtjylland.

Kristensen skal en tur til Vejle Boldklub, der i øjeblikket er snublende tæt på at rykke op i 3F Superligaen.

- Han er en teknisk velvurderet spiller, og han har haft stor vilje for at komme stærkere tilbage fra alle skader med stor opbakning fra sin familie. I jagten på spilletid har klub og spiller valgt at se på nye muligheder, og valget faldt på Vejle Boldklub.

Fjendsbo kom til akademiet i FC Midtjylland fra Holstebro Boldklub. Nu skifter han tilbage til den vestjyske klub, der netop har spillet sig op i 2. division.

- Konkurrencesituationen på Jens Emils position har spillet en stor rolle i vores vurdering af hans videre færd. Derfor er vi glade for, at han kan komme tilbage til Holstebro Boldklub, hvor han også kom fra, da han startede hos os.