• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

FC Midtjylland napper talentfuld målmand i Brøndby

Foto: FCM.dk

FC Midtjylland har hentet den 16-årige målmand Christian Rust i Brøndbys talentafdeling.

Af Jacob Quvang

Det er ikke mange uger siden, at Brøndby gik på jagt hos FC Midtjyllands akademi og præsenterede målmanden Frederik Bach Jensen som ny spiller på klubben talenthold. 

Nu giver 'Ulvene' igen. På FC Midtjyllands egen hjemmeside har klubben nemlig præsenteret den 16-årige keeper Christian Rust som ny spiller på klubbens U17-mandskab. 

Han har fået en treårig aftale med de danske vicemestre, og han kommer til efter et par år i Brøndby. 

- Vi er rigtigt glade for at have fået en aftale på plads med Christian, som er en dygtig ung målmand, og han passer godt ind i vores talentmiljø. Han har en god tilgang til at lære, og han har en stor vindermentalitet. 

- Han skal indgå i det samlede målmandssetup på akademiet, hvor det selvfølgelig handler om at udvikle sig hele tiden. Det glæder vi os til at komme i gang med, fortæller Flemming Broe, der er akademichef hos FC Midtjylland.

Christian Rust stammer fra Hareskov på Sjælland, og det er dermed første gang, at han tager turen over broerne permanent. Selv beskriver han sig selv som en offensiv målmand med ambitionerne i orden.

- Jeg er en offensiv målmand, som gerne vil være med i spillet – nærmest som en ekstra midterforsvarer – og stå højt på banen. Jeg kommer med en god attitude og vil vinde hver kamp.

- Først og fremmest er det mit mål at slå igennem i 3F Superliga med Midtjylland. I fremtiden er den helt store drøm at komme til England og spille Premier League, men lige nu har jeg fokus på at arbejde hårdt og udvikle mig som målmand, forklarer Christian Rust. 

Han har fået en kontrakt til sommeren 2024 og tilslutter sig en årgang, der i sidste sæson blev pokalmestre og sluttede på andenpladsen i ligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020