Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland præsenterer ny spiller

FC Midtjylland henter midtbanespilleren Chris Kouakou i tunesisk fodbold.

FC Midtjyland løfter nu sløret for, hvad der har været en offentlig hemmelighed siden i fredags.

De danske vicemestre henter den 22-årige midtbanespiller Chris Kouakou, som kommer til FC Midtjylland fra CS Sfaxien i Tunesien. Hovedpersonen selv er fra Elfenbenskysten.

Chris Kouakou har underskrevet en fire-årig aftale med FC Midtjylland.

- Vi har fulgt Chris i en længere periode og har set en dynamisk midtbanespiller med en spændende fysisk pakke, hvor særligt hans fart med bolden, løbekapacitet og presspil gør, at han fylder meget inde på midtbanen, hvor han kan dække alle pladser, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

- I første omgang er det en spiller, som vi skal udvikle yderligere, hvor vi skal arbejde med taktiske aspekter. Men der hersker ingen tvivl om, at han har et stort potentiale, og det skal vi i fællesskab forløse. Nu er det vores opgave at integrere ham godt i FC Midtjylland både kulturelt og spillemæssigt.

FCM's nye midtbanespiller ser frem til at tørne ud i den sorte trøje, hvor han vil bære nummer 19 på ryggen.

- Jeg er utroligt glad for at være på plads i FC Midtjylland. Jeg har fået et rigtigt godt indtryk af klubben, og det bliver spændende at være en del af et så ambitiøst miljø. Jeg kan allerede mærke sulten efter trofæer, og det glæder jeg mig til at bidrage til.

- Jeg kan godt lide at være på bolden og sætte mine holdkammerater i scene med gode afleveringer, og så bidrager jeg med masser af løb inde på midtbanen. Først og fremmest skal jeg falde godt på plads i klubben og lære holdets spillestil. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan imponere fansene og hjælpe holdet til succes. Det vil jeg arbejde hårdt for, lyder det fra Kouakou.

Chris Kouakou spillede blot otte kampe for CS Sfaxien i den forgangne sæson, men året før blev han kåret som den bedste udenlandske spiller i den tunesiske liga. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.