Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland-profil på bænken i guldbrag

Jonas Lössl er igen bænket for FC Midtjylland, der har to ændringer i startopstillingen til dagens guldbrag mod FC Nordsjælland.

Det er en ekstremt afgørende Superliga-kamp, der venter på Right To Dream Park om en times tid. 

Med to kampe tilbage af sæsonen har FC Midtjylland nemlig selv muligheden for at afgøre det hele i guldkampen, men der venter en særdeles vanskelig udekamp mod FC Nordsjælland, der har storspillet i Mesterskabsspillet. 

I forhold til torsdagens 2-1-sejr over FC København har Thomas Thomasberg været nødt til at lave nogle ændringer, idet Cho Gue-sung og Henrik Dalsgaard sidder ude med karantæne. De er blevet erstattet af Adam Gabriel og Ola Brynhildsen i startopstillingen. 

Derudover er Jonas Lössl igen på bænken, ligesom den rutinerede målmand var imod FC København, hvor han var småskadet. 

Johannes Hoff Thorup har lavet en enkelt ændring i forhold til onsdagens 1-0-nederlag til Brøndby, idet Zidan Sertdemir starter i stedet for Mads Kristian Hansen. 

Sådan stiller de to hold op: 

FC Nordsjælland: A. Hansen - Villadsen, Nagalo, K. Hansen, Frese - Tverskov, Svensson, Sertdemir - Nygren, Osman, Schjelderup

FC Midtjylland: Fraisl - Gabriel, Ingason, M. Sørensen, Paulinho - Charles, Martinez, O. Sørensen, Osorio - Franculino, Brynhildsen