• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland sælger angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Casper Tengstedt skifter permanent fra FC Midtjylland til AC Horsens.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland sælger angriberen Casper Tengstedt til AC Horsens.

21-årige Casper Tengstedt var i den forgangne sæson udlejet til netop AC Horsens, og her befinder han sig så godt, at han er klar til at tage turen med klubben ned i 1. division.

Angriberen scorede tre mål for Den Gule Fare i Superligaen i den overståede sæson.

- Casper Tengstedt er en rigtig dygtig fodboldspiller, og han har stadig et stort potentiale, som vi sammen skal forløse. Han har alle forudsætninger for at blive en profil for os i de kommende sæsoner, for han har de rigtige fodboldmæssige og menneskelige kvaliteter, og han er indstillet på at yde det, der skal til for at tage næste skridt, siger AC Horsens' sportschef Niels Erik Søndergård.

Den unge forward er glad for, at fremtiden nu er på plads.

-  Først og fremmest har jeg haft det sindssygt godt det seneste år i AC Horsens, hvor jeg har gode holdkammerater og er omgivet af gode mennesker i klubben, og jeg er glad for at bo i byen og møde ind hver eneste dag, siger Casper Tengstedt og tilføjer:

- Jeg skulle lige vænne mig til tingene, da Berthel kom til klubben, men det kom jeg efter, og det gav pote de seneste måneder af sæsonen, og jeg glæder mig til at bygge videre på det gode flow. Ambitionen er 100 procent at få AC Horsens tilbage i Superligaen i den kommende sæson, og jeg er sikker på, at det nok skal lykkes.

Casper Tengstedt, der aldrig nåede at debutere for FC Midtjyllands førstehold, har underskrevet en tre-årig aftale med AC Horsens. Tengstedt blev for to år siden topscorer i den bedste danske U19-liga. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020