• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

FC Midtjylland spiller to testkampe i udlandet før CL-kvalifikation

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland har fået arrangeret to testkampe mod udenlandske modstandere inden Champions League-kvalifikationen går i gang. De danske mestre skal desuden spille tre danske testkampe før Superliga-premieren.

Af Andreas Arp

De danske mestre fra FC Midtjylland er gået på en velfortjent ferie, men det bliver en kort en af slagsen. 

Ulvene starter nemlig allerede forberedelserne til den nye sæson om én uge, onsdag den 5. august. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

FC Midtjylland træder ind i Champions Leagues 2. kvalifikationsrunde den 25. eller 26. august, men inden da har klubben arrangeret to testkampe mod udenlandske modstandere.

Den 15. august spiller de danske mestre således en udekamp mod franske Stade de Reims fra Ligue 1, inden man i den efterfølgende uge endnu engang "tester formen i udlandet". Klubben oplyser, at både modstanderen og kamptidspunktet først offentliggøres på dagen. 

Efter den første kamp i Champions League-kvalifikationen tester FC Midtjylland også formen af på dansk grund mod FC Fredericia i Ikast den 28. august, inden at klubben planlægger endnu en testkamp i uge 36 mod en endnu ikke-annonceret modstander som forberedelse til Superligaen.

Endelig møder FC Midtjylland også OB den 7. september i Slagelse i en testkamp, der desuden fungerer som test af det nye VAR-system.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus