• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC Midtjylland-spiller ude til midten af februar

Foto: Rene Schutze / FrontzoneSport via Getty Images)

Højrebacken blev skadet i den seneste spillerunde.

Af Victor Risager

FC Midtjylland har været hårdt ramt af skader i sæsonen, og nu er Thomas Thomasbergs mandskab ramt af endnu en.

Adam Gabriel er således ude indtil midten af februar, oplyser FC Midtjylland fredag.

I søndagens sejr over FC Nordsjælland måtte den 22-årige tjekke lade sig udskifte efter blot 15 minutter ovenpå et sammenstød, og siden har undersøgelser vist, at han er skadet og skal holde pause indtil midten af februar. Dermed misser han årets sidste kampe og en del af opstarten i det nye år. 

- Desværre har jeg været så uheldig at slå mit knæ i en periode, hvor jeg følte mig i virkelig god form. Sådan er livet, og nu vil jeg arbejde hårdt udenfor banen for at være bedst muligt rustet til et comeback. Jeg håber på at være tilbage, før folk forventer det.

- Det er selvfølgelig altid tungt at blive skadet, og for mig handler det nu om at bevare et positivt mindset. Jeg er begyndt at tage danskundervisning, fordi jeg ønsker at lære hver og en i klubben og byen endnu bedre at kende. For mig kommer tiden op til jul primært til at handle om danskundervisning og hårdt arbejde i fitnesslokalet – og selvfølgelig at støtte drengene i de to sidste kampe, siger Adam Gabriel ifølge fcm.dk. 

Adam Gabriel kom til FCM i sommer og har siden spillet ni kampe i Superligaen med et mål og et oplæg til følge. I de seneste tre kampe startede han inde.