• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

FC Midtjylland udvider staben

Kristian Kjær skal fungerer som rekrutteringsansvarlig og juridisk rådgiver i FC Midtjylland fra årsskiftet.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

FC Midtjylland har besluttet at ansætte en juridisk årdgiver, som skal være med til at hjælpe klubben med de kontraktlige forhold både ved køb og ved salg af spillere, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Derudover bliver Kristian Kjær ansvarlig for rekrutteringen til akademiet samt superligatruppen i FC Midtjylland, hvor han i høj grad skal stå for at opdatere FC Midtjyllands rekrutteringsdatabase.

Han har været tilknyttet FC Midtjylland, siden han begyndte som assistenttræner for et talenthold tilbage i 2007. Siden 2012 har han været en del af scoutteamet i FC Midtjylland, og sportschef Svend Graversen lægger vægt på, at kendskabet til klubben samt det regionale islæt er afgørende for, at valget faldt på Kristian Kjær.

- Der er ingen tvivl om, at Kristian Kjær har et godt øje for gode spillere. Samtidig er det vigtigt for os, at han kender klubbens værdier, og at han ved, hvad FC Midtjylland står for. Vi er glade for at kunne ansætte en lokal, der allerede nu har været på en lang FCM-rejse, siger sportschefen til klubbens hjemmeside og uddyber om rollen.

- Vi kan se, at med Kristians baggrund kan vi få rigtig meget ud af at udnytte en erfaring med de kontraktlige forhold både ved køb og ved salg af spillere, siger Svend Graversen.

Kristian Kjær blev i 2016 færdiguddannet som jurist fra Aarhus Universitet, og er i dag ansat hos et advokatfirma, hvor han har været med til at opstarte en afdeling, der er specialiseret i at rådgive atleter og klubber om juraen i blandt andet at sammensætte kontrakter.

Den 28-årige jurist og kommende rekrutteringsansvarlige ser frem til at komme i gang, når han begynder i det nye job den første januar.

- Jeg synes, det er kæmpe stort, for det er en drengedrøm, der går i opfyldelse at have et professionelt virke i Danmarks bedste fodboldklub. Det er jo min klub. Klubben er banebrydere, og det passer mig godt. Jeg kan ikke forestille mig at være i andre klubber, hvis jeg skal arbejde i dansk fodbold, og derfor har jeg også arbejdet hen imod det her, og det fantastisk, at det kan lade sig gøre i min klub, siger Kristian Kjær.

- Jeg kommer med benhårdt arbejde. Rugbrødsarbejde er for nogle kedeligt, men for mig er det den eneste, sikre vej frem, og det glæder jeg mig til at komme i gang med, uddyber han.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus