• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC Nordsjælland forlænger med ung reservekeeper

FC Nordsjælland forlænger med ung reservekeeper
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Målmand Peter Vindahl Jensen har fået en ny aftale med FC Nordsjælland, så han nu er på kontrakt frem til sommeren 2022.

Af Kenneth Jensen

Den danske målmand Peter Vindahl Jensen kan glæde sig, for han ved, hvad han skal lave frem til sommeren 2022.

FC Nordsjælland har netop offentliggjort, at den 20-årige keeper har fået en forlængelse i FCN, så han er en del af mandskabet fra Farum flere år frem.

Målmanden står lige nu bag førstevalget Nicolai Larsen, og så kæmper han med Nigel Bertrams om at være førstereserve. Nu får han noget tid til at lave om på den rangorden.

- Jeg glæder mig over kontraktforlængelsen. Vi har da undervejs snakket om muligheder for udlejning for at få kamptid, men vi er enedes om, at jeg er tættere på end nogensinde før, så det føles også naturligt at tage næste periode her i FCN og vise, jeg er klar, når chancen kommer, siger Peter Vindahl Jensen til klubbens hjemmeside.

- Peter har vist en rigtig god udvikling over en længere periode nu. Som målmand kræver det noget særligt rent mentalt for at holde fokus på den fortsatte udvikling i hverdagen, for der er længere vej ind til holdet på den position, siger sportschef Carsten V. Jensen og forklarer:

- Alle unge målmænd har ambitioner, og koncentrationen om fortsat udvikling og hårdt dagligt træningsarbejde er vigtigt for at udvikle sig mens man venter på sin muligheder. I den sammenhæng har Peter taget store skridt og presser nu Nicolai (Larsen) hårdt hele tiden. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde Peter en ny kontrakt, og han har sagt ja tak.

Målmanden er i øjeblikket ikke i FC Nordsjælland, da han er rejst med det danske U21-landshold til Mexico på en træningstur.

Superliga

Mere Superliga

Fokus