Sen udligning i Horsens sender et enkelt point til Farum

Det lignende længe første sejr til AC Horsens, men en sen udligning gav FC Nordsjælland et enkelt point.

Hårdtprøvede AC Horsens var få minutter fra sæsonens første sejr i Superligaen, men træner Jonas Dahl og co. måtte nøjes med 1-1 mod FC Nordsjælland.

Kampens to mål blev scoret af Hallur Hansson og Abu Francis.

Horsens var bedst i første halvleg, men FC Nordsjælland hentede et fortjent point efter et tungere pres efter pausen.

Med 1-1-resultatet hænger Horsens stadig fast i sidstepladsen i Superligaen. Horsens og Lyngby har begge hentet to point.

FC Nordsjælland kravler foreløbigt op på sjettepladsen, hvor holdet nu har otte point.

Horsens startede opgøret bedst, og det blev belønnet med mål efter et kvarter.

FC Nordsjælland-anfører Kian Hansen lavede en frygtelig fejlaflevering efter et kort udspark, hvilket sendte Horsens-profilen Hallur Hansson helt alene mod mål. Han scorede sikkert.

Efter Horsens' scoring kom gæsterne fra Nordsjælland længere frem på banen uden for alvor at blive farlig.

Horsens havde ikke bolden meget i første halvleg, men alligevel kom hjemmeholdet frem til de største chancer. Midtbanespillerne Jonas Thorsen og Louka Prip var tættest på i første halvleg.

FC Nordsjælland satte sig tungt på begivenhederne fra begyndelsen af anden halvleg.

Nordsjællændernes rutinerede offensivspiller Mikkel Rygaard havde to-tre gode afslutninger i anden halvlegs indledning, men Horsens-keeper Matej Delac var sikker i sine indgreb.

I midten af anden halvleg havde gæsterne deres hidtil største tilbud, da anfører Kian Hansen var ved at gøre skaden god igen på et hjørnespark, men hans hovedstød ramte overliggeren.

Horsens-defensiven stod godt, men i slutminutterne gik det galt. FC Nordsjællands indskiftede midtbanespiller Abu Francis headede udligningen i mål til slutresultatet 1-1.