Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland henter spændende spiller

FC Nordsjælland har tilknyttet et spændende talent fra Right to Dream-akademiet i Ghana.

For nyligt tilknyttede FC Nordsjælland Araphat Mohammed til deres Superliga-trup, og nu har endnu en spiller så taget turen fra Right to Dream-akademiet og til Farum.

FC Nordsjælland bekræfter overfor Tipsbladet, at man har tilknyttet Caleb Marfo Yirenkyi.

Caleb Marfo Yirenkyi fyldte 18 år i januar og er altså nu kommet til FC Nordsjælland, hvor han lørdag fik debut for klubbens U19-hold i 3-2-sejren over AGF.

Ghaneseren spiller ligesom sin landsmand Araphat Mohammed på midtbanen, og umiddelbart ligner det, at Caleb Marfo Yirenkyi har en god fysisk pakke og går til den i sine dueller.

Nu må tiden så vise, om en af de to eller begge bliver den næste til at tage turen fra Right to Dream-akademiet og til et gennembrud i Superligaen.

Listen af spillere, der har taget netop den tur, bliver i hvert fald længere og længere. Mohammed Kudus og Kamaldeen Sulemana er to af de bedste eksempler, der i dag gør sig i Premier League og The Championship og samtidig indbragte FCN store salgssummer.

FC Nordsjælland har meldt ud, at Araphat Mohammed er blevet en fast del af Superligatruppen. Omvendt har klubben ikke offentliggjort noget vedrørende Caleb Marfo Yirenkyi, hvilket kan indikere, at han i første omgang er tiltænkt U19-holdet.

FC Nordsjællands førstehold spiller først på mandag mod Silkeborg IF, hvor Araphat Mohammed altså har mulighed for at være en del af truppen.