Video : Tipsbladet
Superliga

Afviser: FCN jagter ikke OB-stopper

FC Nordsjælland har et særdeles godt øje til OB-profilen Tobias Slotsager, skriver lokalavis. Tipsbladet forstår dog, at det ikke har noget på sig.

PARKEN (Tipsbladet): FC Nordsjælland er ifølge Fyens Stiftstidende klar til at gå på rov hos OB's nedrykkere.

Tipsbladet har dog senere erfaret, at FCN ikke er interesseret i at hente den ellers så dygtige midtstopper.

Lokalavisen erfarer, at FC Nordsjælland er klar til at hive checkhæftet frem og sikre sig den 18-årige midtstopper Tobias Slotsager, som dermed kan slippe for at tage turen ned i næstbedste række med sine holdkammerater i OB. 

Tobias Slotsager fastslog lørdag, at han er klar til at blive i OB, men fynboerne må alt andet end lige være parate til sælge, så der kan komme nogle millioner i kassen.

Søndag foreholdt Tipsbladet FC Nordsjællands cheftræner Johannes Hoff Thorup rygtet om Tobias Slotsager.

- Har du ikke et spørgsmål om en FC Nordsjælland-spiller? Jeg synes ikke, det er dagen, hvor vi skal stå og tale om den slags, siger Johannes Hoff Thorup efter 1-1-opgøret i Parken mod FC København og fortsætter:

- Det er ikke det, der skal fylde nu, og budskabet herfra skal være, at vi rigtig gerne ville have spillet den kamp på fredag. Hvad der så sker i løbet af sommeren, er vi mange, der arbejder med, og der er dygtige spillere derude, men vi har i dén grad også dygtige spillere på vores akademier. 

Tobias Slotsager har kontrakt med OB frem til sommeren 2025.