• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Målfattige FC Nordsjælland smider point i Vejle

Foto: Getty Images

For anden runde i træk gik FC Nordsjælland fra banen med 0-0 mod en oprykker efter holdets deler mod Vejle.

Af /ritzau/

For første gang i denne sæson gik Vejle fra eget græs med point i bagagen, da holdet søndag spillede 0-0 på hjemmebane mod FC Nordsjælland i tiende runde af Superligaen.

I store dele af kampen var gæsterne på bolden, men præcis som i sidste spillerunde mod Hvidovre havde FCN svært ved at omsætte det til chancer.

Vejle gjorde fin figur i perioder af kampen, hvor især defensiven var solid.

Med fem minutter tilbage fik Marcus Ingvartsen mulighed for at sikre FCN tre point, da holdet blev tildelt et straffespark, men hans hårde spark tog stolpen.

Dybt inde i overtiden var Vejle lige ved at snuppe sejren, men målet blev annulleret for offside, hvorved FCN spillede uafgjort for fjerde gang i træk i Superligaen.

Resultatet betyder, at FCN har 19 point efter 10 kampe. FCN har tre point op til FC København, der topper tabellen. Vejle ligger næstsidst med tre point op til stregen.

Gæsterne kom bedst ud til kampen. Holdet sad på boldbesiddelsen og stod højt oppe på banen, men kom ikke frem til mange chancer.

Vejle fik derefter spist sig bedre ind i kampen, der begyndte at blive en mere jævnbyrdig affære.

Efter 30 minutter var FCN tæt på at komme foran, da der opstod klumpspil i det lille målfelt efter en returbold fra Vejle-keeper Nathan Trott, men bolden blev clearet tæt på stregen.

Værterne bød sig også til offensivt, og kort inden pausen var holdet tæt på at komme foran, men Kristian Kirkegaards frække afslutning blev rettet af og gik over mål.

Et kvarter inde i anden halvleg opsnappede FCN-angriberen Marcus Ingvartsen bolden og fik en friløber, men Nathan Trott kom flot ud og sendte bolden til hjørne.

I slutfasen af kampen begyndte FCN's chancer at blive større. Efter 69 minutter trykkede Jeppe Tverskov af midt i feltet, men Trott diskede op med en fremragende redning og skubbede bolden op på overliggeren.

Efter 85 minutter blev Ingvartsen nedlagt i feltet, hvilket efter et VAR-tjek resulterede i et straffespark til FCN. Det tog Ingvartsen sig selv af, men den ellers målfarlige angriber sendte skuddet på stolpen.

Dybt inde i overtiden brød Vejle Stadion ud i jubel, da indskiftede German Onugkha sendte bolden i mål, men scoringen blev annulleret for offside.

/ritzau/