• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

FCK åbner for stjernekøb: Der er altid en mulighed

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København hentede mandag Mohamed Daramy på en sæsonlang lejeaftale i AFC Ajax, men nu åbner FC Københavns sportschef for et endnu længere samarbejde.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

For godt et år siden brugte Mohamed Daramy ikke mange kampe i FC København på at overbevise Ajax om at sprænge banken.

Indtil videre er de mange millioner, som hollænderne betalte for den danske kantspiller ikke blevet indfriet, og derfor er Daramy nu tilbage i FC København på en sæsonlang lejeaftale.

- I bliver nødt til at forstå, at når sådan en spiller bliver en mulighed på markedet for os, så skal vi skynde os at hente ham hjem. Både for vores egen skyld og Superligaens skyld. Når man ser på, hvad han præsterede for os, den forbindelse han har med fansene og de ting han kan på banen, så er det ikke noget, vi tænker ret længe over, siger FCK's sportschef Peter Christiansen til TV3 Sport.

I timerne under og efter aftalen mellem FC København og Mohamed Daramy blev der spekuleret i, om der var en købsoption indbygget i aftalen. Hollandske medier fortalte om en købsoption, mens BT skød spekulationerne ned.

Uanset hvad så er der ifølge sportschefen i FC København altid en mulighed for at købe ham. Først afviser han dog, at klubben afviger fra deres strategi ved at hente ham hjem på en lejeaftale.

- Det synes jeg ikke [at vi afviger fra vores strategi, red.]. Det er en af vores egne spillere, som vi giver mere spilletid, så han kan blive klar til nye ting igen. Måske kan vi endda få lov til at beholde ham. Det må tiden vise, siger "PC", og uddyber.

- Der er næsten altid en mulighed [for at beholde ham, red.]. Det behøver man ikke skrive ned i nogle papirer inden. Lad os nu se. Lad ham få lov til at spille og lad ham præstere, som han har gjort tidligere.

Mohamed Daramy får allerede lov til at vise sig frem på den største scene søndag, når han er med i startopstillingen i det københavnske derby mod Brøndby IF.

Du kan høre hele snakken med "PC" i afspilleren ovenfor, hvor han også freder Jess Thorup og bliver forholdt situationen omkring angriberpositionen.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.