FCK-angriber savner landsmænd
Foto: Getty Images
Superliga

FCK-angriber savner landsmænd

FC København-offensivspilleren Orri Óskarsson er den eneste islænding tilbage i truppen, og han savner allerede Hákon Arnar Haraldsson og Ísak Bergmann Jóhannesson.

Den danske hovedstadsklub FC København kvalificerede sig som bekendt til Champions League og dermed venter en masse kampe.

En af de FCK-spillere, som nok glæder sig over, at Neestrup bliver nødsaget til at rotere meget i den kommende periode, er islandske Orri Óskarsson.

Han ser frem til den kommende periode og forventer at få en del minutter på grønsværen.

Det siger han efter træning torsdag til Tipsbladet og den øvrige fremmødte presse.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at spille Champions League og andre store kampe i Superligaen. Det er vigtigt, at vi stepper op og henter sejre. Jeg håber, jeg kommer til at spille og forventer at komme til at spille en del.

Efter Hákon Arnar Haraldsson og Ísak Bergmann Jóhannessons afgang denne sommer, er Orri Óskarsson den eneste islænding i truppen.

- Det er anderledes, og jeg savner dem lidt, men jeg bliver nødt til at snakke med danskerne. Jeg savner dog at snakke lidt islandsk. Vi er meget gode venner, og vi blev meget tætte de seneste to år.

Om Haraldssons skifte siger angriberen.

- Det er selvfølgelig fantastisk for ham, og jeg glæder mig til at følge hans karriere. Forhåbentlig mødes vi også på et tidspunkt. Han er en topspiller, som alle ved.

I de seneste landsholdspause fik Óskarsson debut for landsholdet.

- Det var fedt, jeg fik en halvleg mod Luxembourg, hvor det ikke gik så godt, men så 90 minutter mod Bosnien, hvor det gik meget bedre.

FC Københavns næste opgave er mod FC Nordsjælland i Farum.