Video : Tipsbladet
Superliga

FCK bekræfter: Mohamed Daramy er tilbage

FCK henter Mohamed Daramy på en lejeaftale.

FC Købehhavn forstærker offensiven markant.

Klubben har netop præsenteret angriber Mohamed Daramy på en etårig lejeaftale.

- Det bliver dejligt at komme hjem til København igen, hvor jeg ser frem til at gøre alt jeg kan for at genvinde mesterskabet, vinde pokalen og jagte Champions League, siger Mohamed Daramy i en pressemeddelelse og forklarer:

- Jeg ved, hvad der bliver forventet af mig, og jeg ved, at jeg skal arbejde hårdt for at leve op til det. FCK er på mange måder et hjem for mig, og jeg glæder mig til at se alle igen og ikke mindst fansene i Parken.

Offensivspilleren har haft det svært i Amsterdam, efter han skiftede for et år siden for næsten 100 millioner kroner, og nu kommer han et sted, hvor han kan få fast spilletid og udvikle sig. Samtidig er der et VM rundt om hjørnet.

For FCK er det klart en forstærkning, der kan hjælpe holdet mod at genvinde Superligaen samt at få succes i Europa.

- Vi har hele tiden sagt, at det kun er kvalitet, der tæller, hvis vi skal have tilført spillere til truppen, og det ved vi, at vi får med Mo.

- Han er fantastisk én mod én, og han er samtidig en spiller, der arbejder hårdt for holdet og elsker klubben. Vi glæder os til at få ham tilbage i folden, siger Jess Thorup.

Mohamed Daramy, 20 år, skal konkurrere med spillere som Viktor Claesson, William Bøving, Roony Bardghji og Akinkunmi Amoo om spilletid.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.