• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Profil rygtes til FCK: Vi taler med en dansk klub

Nu bekræfter spillerens agent, at man er i dialog med en klub fra Danmark.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

VM er gået på hæld, og derfor begynder transferaktiviteten så småt at rumstere i den danske andedam igen.

Selvom transfervinduet først slår sine døre op den 1. januar, så er de første rygter allerede begyndt at svirre. For nyligt skrev rumænske medier, at FC København sammen med KRC Genk og Trabzonspor skulle være interesseret i FCSB's rumænske midtbanespiller Adrian Șut.

Spekulationerne omkring FC Københavns interesse bliver ikke mindre, efter at Tipsbladet har talt med hans agent, Florian Vulturar.

- Vi er i dialog med tre klubber i øjeblikket en fra Danmark, Tyrkiet og Tjekkiet. Men det er ikke professionelt at tale om klubbernes navne, og det har jeg heller ikke deres accept til, lyder det fra agenten.

Interessen for 23-årige Adrian Șut er dog blevet beskrevet som størst fra Trabzonspor. Noget peger også i retning af, at klubben fra Danmark ikke er i førersædet lige nu.

- Han skal videre til januar. Han er modnet som spiller, og han er klar til at spille på et højere niveau. Lige nu er der et konkret tilbud, men det kommer ikke fra Danmark.

Trabzonspor skulle angiveligt have lagt et bud på 15 millioner kroner, men selvom midtbanespilleren blot har et halvt år tilbage af sin aftale med rumænerne, så står FCSB's ejer fast på et noget højere beløb.

- Alle spillere er til salg. Når det drejer sig om Șut, så vil jeg have 22 millioner kroner, sagde han for nyligt.

Selvom Florian Vulturar ikke specifikt nævner FC København, så er de et sted, hvor man sagtens kan se dem gå efter en ny defensiv midtbanespiller. Carlos Zeca er langtidsskadet, hvilket efterlader dem med unge William Clem til positionen.

FCK-talentet har gjort det strålende i kaptajnens fravær, men man går ind i et forår, hvor man ikke har råd til nogle fodfejl i jagten på FCN, og her kan man sagtens forestille sig, at FC København vil gardere sig mest muligt på de sårbare positioner.

Adrian Șut er fast mand for FCSB, hvor han har optrådt 18 gange og scoret to mål i denne sæson. Da klubben mødte Silkeborg IF i Conference League, var midtbaneankeret skadet.