• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCK-boss: Jeg ved ikke, hvorfor BIF blev bragt op

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter Christiansen kommenterer på Jess Thorups omdiskuterede udtalelse om Brøndby IF.

Af Victor Risager

FC Københavns sportschef forstår ikke, hvorfor Brøndby IF skulle bringes på banen af Jess Thorup i den yderst omtalte nedtakt til søndagens topbrag mellem FC København og FC Midtjylland. Det siger Peter Christiansen selv til Discovery+. 

I nedtakten til søndagens topbrag blev styrkeforholdet mellem de FC København og FC Midtjylland således diskuteret, og her bragte Jess Thorup altså Brøndby IF på banen. Mere specifikt forstod københavnernes cheftræner ikke, hvorfor der blev snakket så lidt om de blå-gules skuffende sæson.

- Nu ved jeg ikke, om man kun skal snakke om FC Midtjylland og FCK. Det er jo imponerende, at der ikke er nogen, der har snakket om Brøndby. Sidste års mestre er bare fuldstændig parkeret. Jeg ved godt, at de tabte i dag (i går, red.) igen, men det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde, sagde Jess Thorup blandt andet til 3+.

Efterfølgende har FC Københavns pressechef Jes Mortensen forklaret til Ekstra Bladet, at Jess Thorup “ærgrer” sig over udtalelsen, der var “unødvendig”.

Og Peter Christiansen kan altså heller ikke se nødvendigheden ved udtalelsen.

- Jeg ved ikke, hvorfor vi bruger tid på dem efter sådan en kamp. Det var en kamp mellem FC København og FC Midtjylland, og jeg synes, der var rigeligt at tage fat på i forhold til os selv og den rivalisering mellem os og dem. Jeg ved ikke, hvorfor de blev bragt op, siger FC København-sportschefen til Discovery+.

Se hele klippet med Jess Thorup fra søndagens nedtakt i videoen øverst i artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020