• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK-boss om stop: Jobbet er en ordentlig omgang

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er hårdt arbejde at stå i spidsen for Parken Sport & Entertainment, siger den afgående formand, Bo Rygaard.

Af Anders Dehn

Om halvanden måned stiller en ny person sig i spidsen for Parken Sport & Entertainment og dermed FC København. Bo Rygaard, den afgående formand, siger til Ekstra Bladet, at jobbet reelt er tre i ét.

PS&E består af tre dele: feriecentrene Lalandia, udlejning af kontorer samt fodbold- og stadiondelen. Samtidig er der stor offentlig bevågenhed på især sidstnævnte afdeling af forretningen.

- Det er helt givet, at formandsposten i Parken er meget tidskrævende. Dybest set er det tre poster i én inden for tre helt forskellige forretningsområder.

- Det er en ordentlig omgang, og det syntes min forgænger også. Jeg har været lykkelig for at være her, men det er også hårdt arbejde, siger Bo Rygaard til Ekstra Bladet.

Han blev bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment i 2015 og overtog jobbet fra John Dueholm.

Netop den tid, som jobbet som bestyrelsesformand kræver, er årsagen til, at Bo Rygaard har valgt at træde tilbage, når hans mandat udløber i april måneds generalforsamling.

- Parken Sport & Entertainment er et vidunderligt sted, og det har været en stor glæde for mig at arbejde for selskabet i seks år, sagde han i pressemeddelelsen tidligere på dagen.

- Men det er også en ganske arbejdsintensiv post, hvorfor jeg i respekt af Parken Sport & Entertainment nøje har vurderet, at jeg ikke kan fortsætte med at levere den tid som kræves, og som alle involverede fortjener.

Rygaard stop ærgrer hans næstformand. Læs mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus