Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-boss lover transfers: Vi er ikke færdige endnu

FC København-sportsdirektør Peter Christiansen lover mere i transfervinduet.

FC København har været aktive på særligt den offensive del i transfervinduet denne sommer, men det kan ende med, at der kommer mere til FCK-mandskabet i løbet af den sidste del af vinduet.

Det fortæller klubbens sportsdirektør Peter Christiansen i et interview med TV3+.

- Jeg synes, at vi er rigtig stærke, hvis du ser hele vejen rundt. Det er altid svært, fordi man ved ikke, hvor vi lander henne og står, når transfervinduet lukker. Men i forhold til det, som vi kunne gøre - og skulle gøre, og det som vi har haft mulighed for og gerne har ville, så synes jeg, at vi er der, hvor vi havde forventet at stå, siger han og fortsætter:

- Og så kan det godt være, at der kommer spillere til stadigvæk i resten af transfervinduet, lyder det fra FCK-sportsdirektøren.

Derudover slår han fast, at planen er gået som forventet, og at man har hentet de spillere ind, som man gerne har ville, ligesom man har gjort Jordan Larsson permanent efter sit lejeophold i sidste sæson.

- Vi har hentet Elyounoussi og Achouri, der er en stor profil på den offensive del efter Mo (Daramy red.) er rejst og skal tage over efter ham. Jeg synes, at vi har gjort en del, men vi er ikke færdige endnu, fortæller 'PC'.

Der har senest også været meldinger om, at FCK er på udkig i Skotland. Læs mere om det her.