Video : Tipsbladet
Superliga

'PC' reagerer på Schmeichel-rygte: Spændende

Theo Sander er i dag blevet officielt præsenteret i FC København, der på rygtebørsen også sættes i forbindelse med en anden dansk målmand med 91 landskampe på CV'et.

Der kan blive skiftet meget ud på målmandspositionen i FC København denne sommer, hvor Karl-Johan Johnsson allerede har sagt farvel, mens den tidligere AaB-keeper Theo Sander tidligere på dagen blev officielt præsenteret i FCK. 

Derudover må Kamil Grabaras fremtid i FC København også siges at være meget uvis, idet den polske målmandsprofil har været rygtet til en håndfuld større klubber i Europa. 

Et Grabara-salg vil betyde, at FC København skal hente en ny målmand ind, og fanmediet Copenhagen Sundays skrev torsdag, at Kasper Schmeichel potentielt kunne være et emne i FC København. 

Tipsbladet spurgte efter torsdagens træning Peter 'PC' Christiansen, om historien om Kasper Schmeichel er et rygte, som han med det samme kunne skyde ned. 

- Jamen, det er da et spændende rygte. Men altså, vi har en målmandstrio, som vi er rigtig, rigtig glade for, specielt efter, at Theo er kommet ind. Så jeg vil hellere snakke om den end alle mulige rygter, der er i markedet, lød det fra FC Københavns sportschef.

Du vil ikke sige, om han potentielt kan være et emne for jer?

- Potentielt er alle jo emner. Og dermed også ham.

Kamil Grabara bliver dyr
B.T. kunne onsdag afsløre, at FC København henter Theo Sander til en ganske favorabel pris i form af 7,45 millioner, men Peter Christiansen vil ikke udtale sig om, hvorvidt det er tale om en decideret god pris for de danske mestre. 

- Jeg tror ikke, at vi ville have lavet handlen, hvis vi ikke var tilfredse. Det er klart, at der er en forhandlingsproces, og den er så landet på den her aftale, som vi kunne finde frem til. Den er AaB tilfreds med, og den er vi tilfreds med, og så er den vel ikke så meget længere, siger Peter Christiansen. 

Kamil Grabara har længe været rygtet væk for FC København, men Peter Christiansen har ikke travlt med at få solgt den polske målmand, der blandt andet er blevet rygtet til klubber som Fiorentina og Inter. 

- Der er egentlig meget interesse for mange af vores spillere, men lige nu er han her, og han passer sit arbejde, og det er også det, vi forventer. Så må tiden vise, om der er nogen, der har råd til at hente ham, siger 'PC'.

Sportschefen lægger dermed ikke skjul på, at Kamil Grabara bliver en dyr herre, hvis en interesseret klub skal have fingrene i den 24-årige keeper, der har en fortid i Liverpool. 

- Jeg har sagt det før. Det gælder alle vores bedste spillere, at de klubber, der vil have dem, de skal op med mange penge. Det gælder også for ham. Så det er ret simpelt. Det sagde vi også med Hákon, og jeg synes, at den pris, vi får for ham, den retfærdiggør et salg, siger Peter Christiansen. 

FC København indleder den kommende Superliga-sæson med en udekamp mod Lyngby lørdag klokken 16.00.