Superliga Mads Bye Marboe

FCK-emne om rygte: Det er en ondsindet historie

Foto: Getty Images

Han skyder nu rygterne helt ned.

Af Mads Bye Marboe

Sportbladet skrev tidligere fredag, at Akinkunmi Amoo har nægtet at træne i sin klub Hammarby IF, fordi han ønsker at skifte til FC København, der er interesseret i ham.

Hammarby-sportschef Jesper Jansson har siden skudt rygtet ned, og nu følger 19-årige Amoo selv trop.

- Jeg har læst en ondsindet historie, og jeg er skuffet over den sponsorerede historie. Jeg har været 100 procent engageret i Hammarby, siden første dag jeg kom til klubben, skriver han i et længere opslag på sin Instagram-profil.

Jansson forklarede tidligere, at Amoo ikke trænede, fordi han har været på en længere rejse til hjemlandet Nigeria, og det bekræfter Amoo.

- Min rejse fra Nigeria til Stockholm var en kedelig oplevelse. Rejsen tog over 48 timer. Først blev mit fly fra Nigeria ombooket. Jeg var i lufthavnen og klar til at flyve, da det blev udskudt til næste dag, og jeg var ikke glad. Da jeg kom til Istanbul, blev vi forsinket i flere timer igen, og jeg sov i lufthavnen trods ubehag.

- Da jeg kom til Stockholm, tilsluttede jeg mig holdets træning. Jeg var ikke mentalt klar til at træne med det samme, på grund af den stress jeg havde været igennem i løbet af flyrejsen de foregående to dage. Jeg snakkede med træneren og staben om at holde en dag fri, så jeg kunne komme mig over mit jetlag. Træneren forstod.