• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCK forstærket før brag: Den her kamp var mit mål

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns backudfordringer er blevet mindre af, at Christian Sørensen har meldt sig klar til kamp.

Af Kenneth Jensen

De er uden både Elias Jelert og Kevin Diks, men i stedet for at smide en centerback ud på en af de to yderste forsvarspladser, tyder meget på, at Christian Sørensen er klar til at spille søndagens vigtige opgør hjemme mod FC Nordsjælland.

Sørensen har været skadet i fire uges tid, men nu han har været på træningsbanen i denne uge og klarmeldes af cheftræneren.

Dermed kan han spille venstre back, og Jacob Neestrup kan benytte Peter Ankersen som højre back.

- Operationen gik godt, og genoptræning gik godt. Så jeg er klar til de kampe, der kommer nu her, siger Christian Sørensen i et interview med FC Københavns hjemmeside.

Han er dermed klar til de sidste 10 kampe i Superligaen, hvor FCK skal forsøge at gå forbi FC Nordsjælland i tabellen og genvinde det mesterskab, man i løbet af efteråret var langt efter. Samtidig spiller man også med om pokaltitlen.

Netop den første kamp i mesterskabsspillet har hele tiden været målet for Christian Sørensen, der var under kniven i starten af marts for at få bugt med sin skade, som han siden har genoptrænet.

- Jeg har bare kigget frem mod den her kamp i min genoptræning - det var målet - og det ser ud til, at vi når i mål med det, siger Christian Sørensen.

FCN har før søndagens topbrag et forspring på et enkelt point ned til FC København.