• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCK henter stortalent i PSG: Vi er meget stolte

Foto: FC København

FC København jubler over tilgangen af den franske offensivspiller Queyrell Tchicamboud.

Af Ole Hoffskov

Nyheden om, at FC København har hentet den 17-årige offensivspiller Queyrell Tchicamboud i Paris Saint-Germain, blev kendt i løbet af weekenden, og lørdag debuterede franskmanden i U19-Ligaen mod Silkeborg IF.

Nu har FC København lavet en mere officiel præsentation af Queyrell Tchicamboud, der har spillet i Paris Saint-Germain de seneste fem sæsoner, og man har svært ved at få armene ned i den danske hovedstad.

- Det er en ekstremt spændende spiller, som vi er glade og stolte over at have fået til København i stor international konkurrence. Queyrell er en offensiv profil, der har sine spidskompetencer i sit én-mod-én spil og sit afslutningsspil, og har sin primære position som kantspiller, siger Mikkel Køhler, der er Head of Scouting & Recruitment hos FC København Talent.

Hovedpersonen selv forklarer også, hvorfor han har valgt at skifte mægtige Paris Saint-Germain ud med FC København.

- Jeg er rigtig glad for denne mulighed i FCK, hvor jeg ser frem til at tage de næste skridt i min karriere og få opfyldt min ambition om at spille førsteholdsfodbold. Jeg er kommet hertil for at lære en masse både på og udenfor banen - et nyt sprog, en ny by, ny kultur, nye holdkammerater og en ny spillestil. Og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i København, siger den 17-årige kantspiller.

Queyrell Tchicamboud spillede i sidste sæson fem kampe for PSG i Youth League, og han er desuden noteret for syv U17-landskampe for Frankrig. Offensivspilleren fylder 18 år til december. 

FC København har ikke meldt noget ud om kontraktlængden, men ifølge Ekstra Bladet er der tale om en et-årig aftale med en option på yderligere to år.