Video : Tipsbladet
Superliga

FCK lider med Roony Bardghji: En tragisk case

Roony Bardghji har pådraget sig en alvorlig skade, og det er noget, der smerter hans holdkammerater i FC København og cheftræner Jacob Neestrup.

SILKEBORG (Tipsbladet): Et chok ramte FC København tidligere på ugen, da stortalentet Roony Bardghji gik i stykket på træningsbanen, og dommen er benhård for svenskeren, der meldes ude i op til et år.

Det er naturligvis et hårdt slag for den 18-årige offensivspiller, der formentlig stod på tærsklen til et stort skifte i sommerens transfervindue, og det er noget, der har ramt hele FC København-truppen som en mavepuster.

- Det er trist. Heldigvis har han nogle gode holdkammerater, som passer på ham, og vi har en stab, som vil gøre deres bedste for at hjælpe ham. Roony-casen er tragisk på sin egen måde, fordi han bliver skadet på den måde - det er der ingen, der fortjener, siger FCK-træner Jacob Neestrup.

Holdkammerater lider
Midtbanespilleren Magnus Mattsson føler ligeledes med sin holdkammerat, som ikke kommer til at se indersiden af en fodboldbane igen før langt inde i 2025.

- Det er rigtig synd for Roony. Han er en ung fyr, som heldigvis har en stor og lang karriere foran sig. Det er noget, der rammer hårdt. Jeg har selv været igennem en korsbåndsskade og ved, hvor ondt det kan gøre. Så vi er alle nødt til at støtte ham i den kommende periode, siger Mattsson.

Han bakkes op af Elias Achouri.

- Vi føler alle med ham. Jeg kan huske, at jeg selv blev opereret for en skade, da jeg var på hans alder, og jeg var ude otte-ni måneder. Det er hårdt. Vi kender jo også alle til Roonys situation, og det er ikke noget godt tidspunkt for ham at blive skadet, men sådan er det. Det er sådan noget, der kan ske i fodbold, lyder det fra den tunesiske offensivspiller.  

Roony Bardghji har i denne sæson scoret 11 mål for FC København.