• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

FCK-nedtur: Delaney takker ja til Bundesliga-klub

Foto: Getty Images

Thomas Delaney kan gøre comeback i Bundesligaen.

Af Jacob Quvang

Thomas Delaney har længe været rygtet retur til FC København, og hvis ikke det skulle være i dette transfervindue så i hvert fald det næste.

Men den plan kan blive forpurret. 

For Thomas Delaney kan være på vej til at gøre comeback i Bundesligaen, hvor TSG Hoffenheim angiveligt er brandvarme efter at hente ham.

Og det skal gå hurtigt. Det skriver Sky Sport-journalisten Florian Plettenberg. 

Han nævner. at parterne har haft gode dialoger, og at en eventuel handel stadig er på et tidligt stadie. Derfor vil en handel også først blive færdiggjort mod slutningen af transfervinduet. 

En væsentlig detalje er dog, at Delaney allerede skulle have sagt ja til Bundesligaklubben, og at Delaney ønsker at komme nu. Derfor er der booket flere møder og forhandlinger til den kommende tid.

Såfremt Thomas Delaney vælger at skifte til Hoffenheim, så vil han blive en del af en danskerklub, som også har Kasper Dolberg, Robert Skov og Jacob Bruun Larsen på kontrakt. 

Thomas Delaney har en fortid i Bundesligaen qua sine mange år i Werder Bremen og Borussia Dortmund, så han kender tysk fodbold, og tysk fodbold må have en særlig plads i hans hjerte. 

Sådan en plads har FC København også, men det har hele tiden været tvivlsomt, om det skulle blive en genforening mellem spiller og klub. Hertil har der været mange ting, som rent økonomisk skulle gå op.

I Hoffenheim vil den danske landsholdsspiller sandsynligvis kunne få sig en løn, som i større grad vil matche den, han allerede får i Sevilla.