• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

FCK øjner nyt kæmpesalg: Vil snuse til 100 mio.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Buddet er, at den polske målmand bliver den dyreste målmand, der nogensinde er solgt fra Superligaen.

Af Jacob Quvang

Kamil Grabara er en enorm profil i dansk fodbold, men til sommer kan det være slut. 

Den polske FC København-keeper er et stort salgsemne, og tidligere har der været stor interesse for ham. 

Sikkert er det, at skal FC København overveje at skille sig af med sin førsteholdsmålmand, der fik overrakt Det Gyldne Bur i slutningen af 2022, så skal de forsvarende danske mestre tage sig rigtig godt betalt for det.

Det spår Tipsbladets chefredaktør på print, Troels Bager Thøgersen.  

- Jeg synes, at sommeren 2023 ser oplagt ud. FC København har flere gange lykkedes med at sælge målmænd dyrt, og det kan jeg forestille mig, at de kommer til at gøre igen.

- Hans CV, det her med at komme fra Liverpool kombineret med de præstationer han har lavet i Danmark, både for AGF men især for FC København, hvor han har spillet europæisk og er blevet danmarksmester, betyder bare rigtig meget. 

- Det betyder især meget, at Kamil Grabara startede sin seniorkarriere som reservemålmand i Liverpool. Det der brand - Liverpool - kommer til at fylde i hele hans karriere. Det betyder rigtig meget for hans pris, og jeg kan meget vel forestille mig, at det bliver den dyreste målmand, der nogensinde er solgt fra Superligaen.

- Kamil Grabara kan blive rigtig, rigtig dyr. Mon ikke at Peter Christiansen gerne vil se, om han kan komme op og snuse til 100 millioner kroner? Det bør han i hvert fald forsøge, lyder det fra Troels Bager Thøgersen.

24-årige Kamil Grabara har været i FC København siden 2021. Inden da havde han i to omgange været udlejet til AGF. I sidste sæson slog han Superliga-rekorden for flest spillede minutter uden at indkassere et mål.

Se hele vurderingen af et af Superligaens største salgsemner i afspilleren over artiklen.