FCK- og Brøndby-fangrupper kritiserer politiet
Foto: Getty Images
Superliga

FCK- og Brøndby-fangrupper kritiserer politiet

Både Brøndby IF's og FC Københavns har valgt at kritisere politiets indsats efter søndagens derby.

Det ender ofte med uroligheder, når FC København og Brøndby IF mødes, og sådan gik det desværre også i forbindelse med søndagens derby i Parken. 

Efter 0-0-kampen er det kommet frem, at politifolk brugte stave overfor visse fans.

På sociale medier har der også floreret videoer af hårdhændet behandling af fans, og efter derbyet har både Brøndby IF's og FC Københavns officielle fangrupper valgt at kritisere politiets ageren. 

- På trods af dialog møder og aftaler med politiet om dagens kamp, oplevede vi desværre en uhensigtsmæssig håndtering efter kampen, og vores egne observationer på stedet sætter desværre ikke politiets indsats i et overvejende positivt lys, lød det søndag aften fra Brøndby Support på det sociale medie X. 

FCK Fan Club reagerede herefter og erklærede sig enig med udlægningen fra Brøndby Support.

- Desværre er vi, ligesom Brøndby Support, blevet bekendte med flere episoder, der tyder på, at politiet ikke har håndteret dagens derby hensigtsmæssigt eller har overholdt de aftaler som blev indgået forud for kampen, lyder det fra FCK Fan Club på X. 

Efter weekendens runde ligger FC København på førstepladsen i Superligaen, mens Brøndby ligger på andenpladsen. Afstanden mellem de to hold er tre point.