• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FCK præsenterer Nicolaj Thomsen senere torsdag

FCK præsenterer Nicolaj Thomsen senere torsdag
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landsholdsspiller Nicolaj Thomsen bliver præsenteret som ny FCK-spiller senere torsdag.

OPDATERET 12.52 MED TIDSPUNKT FOR PRÆSENTATION

FC København forstærker sig med endnu en dansk landsholdsspiller.

23-årige Nicolaj Thomsen bliver præsenteret som ny FC København-spiller senere torsdag. FC København har indkaldt til pressemøde 13.15, hvor det bliver Nicolaj Thomsen, der præsenteres.

Den tidligere AaB'er befinder sig ifølge tipsbladet.dk's oplysninger i Telia Parken lige nu og venter på præsentationen.

Landsholdsspilleren, der hentes i Nantes, har ikke haft den forventede succes i Frankrig, hvor han efter et trænerskifte røg ud i kulden, og det har altså fået Thomsen til at tage turen hjem til Danmark og FC København, hvor Ståle Solbakken længe har været interesseret i at tilknytte den hårdtarbejdende og elegante midtbanespiller. Det sker efter blot et halvt år i Frankrig - Thomsen forlod nemlig AaB i sommer for at gennemføre skiftet til Nantes, der havde haft interesse i danskeren i mere end et år.

Ståle Solbakken gav klare indikationer på, at Thomsen er på vej, da han tidligere torsdag talte med pressen.

- Da vi er en børsnoteret virksomhed, kan vi ikke sige noget endnu, men ham, jeg ikke må sige navnet på, er selvfølgelig en interessant spiller. Jeg håber, vi kan melde noget ud senere, sagde Ståle Solbakken.

Og det bliver senere torsdag, for som sagt er Nicolaj Thomsen i Telia Parken i øjeblikket, hvor han sammen med FC København venter på en præsentation.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.