• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCK-profil jubler over tre titler i år

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København-spilleren Diogo Goncalves har hevet masser af sølvtøj ind i denne sæson.

Af Kenneth Jensen

En, to, tre.

FC København-profilen Diogo Goncalves scorede, da FC København vandt med 2-1 ude over Viborg FF, og da FCN tabte i Brøndby, var mesterskabet sikret.

Og Diogo Goncalves føjer dermed endnu en titel til samlingen i denne sæson, der også tæller en pokaltriumf med FCK samt et portugisisk mesterskab med Benfica.

Ikke overraskende gør det den 26-årige offensivspiller glad.

- Sikke en fantastisk uge! Det eneste, vi tænkte på, var at slå Viborg, og så ville vi se, hvad der skete i den anden kamp. Jeg er meget glad for denne præstation. Det har været nogle utrolige dage, og nu er det bare at nyde det.

- Selvfølgelig er det en enorm lykke også at være mester for Benfica. At kunne føje denne titel til de to allerede vundne titler er noget, der vil forblive hos mig for evigt. Jeg er meget glad og stolt over at kunne sige, at - udover at være dansk mester - jeg også var portugisisk mester, siger Diogo Gonçalves ifølge portugisiske Record via FCK's presseenhed efter sejren.

Diogo Goncalves scorede sejrsmålet i pokalfinalen, og så har han med fem scoringer i otte kampe i mesterskabsspillet også haft en stor betydning for FCK's mesterskab.

Portugiseren blev hentet til FCK i januar fra Benfica.