• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Martin Bergvold er røget ud af holdet efter en ellers fin indledning på sæsonen, og det kan undre ham.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Martin Bergvold har siden tilbagekomsten til FC København i 2010 ikke fået meget spilletid. Indtil videre er det blevet til sporadiske optrædener for den 28-årige dansker, der i forårssæsonen af 2012 var udlejet til Lyngby Boldklub.

Det ophold sluttede samtidig med, at Lyngby rykkede ned, og derfor er Bergvold nu tilbage i FC Københavns trup.

I den første kamp mod FC Midtjylland blev Bergvold skiftet ind med tre minutter tilbage på kampuret, mens han weekenden efter spillede hele kampen, da FC København fik 1-1 mod SønderjyskE på udebane.

Men siden da har Martin Bergvold ikke været på banen for københavnerne.

- Det var positivt i starten, for da var jeg på holdet. Men siden er jeg røget ud af truppen, og jeg har ikke rigtig fået en begrundelse for det, og det kan undre mig lidt, siger han til tipsbladet.dk.

Også før sæsonstart var det pænt med spilletid til Bergvold i de fire testkampe, FCK har spillet, er Bergvold startet inde i to og desuden opnået mange minutter i alle fire.

Hvis tendensen fortsætter, vil Bergvold også tage affære.

- Ja, selvfølgelig (vil jeg det), det er ikke sjovt at sidde udenfor. Men ellers ved jeg ikke helt, hvad der skal ske. Jeg vil også have en snak med CV snart, siger han.

- Men jeg koncentrerer mig ikke rigtig om tilbud og den slags. Det er svært med markedet i øjeblikket, men hvis der kommer noget, må jeg jo veje for og imod. Men jeg fokuserer på FCK.

Martin Bergvolds kontrakt løber frem til næste sommer.